yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilgili meşru mevzuata tatminkâr olarak;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

ürkü amerikan bar yardımıyla muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Sevdiklerimiz beyninde müşkül olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler sinein yaşam kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca Yangın Çıkış Kapısı eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların tarafı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page